Λειτουργία νέου Δικτύου ΑΤΜ χωρίς χρέωση στην Ελλάδα

Λειτουργία νέου Δικτύου ΑΤΜ χωρίς χρέωση στην Ελλάδα

Αθήνα 8, Δεκεμβρίου 2023

H Euronet ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας νέου Δικτύου ΑΤΜ σε επιλεγμένα σημεία στην Ελλάδα, που επιτρέπει στους κατόχους καρτών όλων των τραπεζών και χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων να εκτελούν αναλήψεις μετρητών χωρίς χρέωση για τη χρήση του ΑΤΜ.

H δημιουργία του νέου Δικτύου ΑΤΜ εντάσσεται στην ευρύτερη πρωτοβουλία της εταιρείας να προσφέρει άμεση πρόσβαση σε μετρητά σε όλους τους συμπολίτες μας, τόσο σε αστικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια, καθώς οι τράπεζες μειώνουν την φυσική τους παρουσία τόσο σε υποκαταστήματα όσο και σε ΑΤΜ στην επικράτεια.

Το νέο Δίκτυο ΑΤΜ της Εuronet, είναι εύκολα αναγνωρίσιμο με διακριτό branding και φέρει την ειδική σήμανση ‘ATM ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ’ και ‘ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ’. Το νέο Δίκτυο ΑΤΜ βρίσκεται ήδη σε λειτουργία με 20 ΑΤΜ στην Αθήνα και γρήγορα θα επεκταθεί σε άλλες περιοχές της χώρας, με στόχο τουλάχιστον 300 ΑΤΜ στους επόμενους 3 με 6 μήνες.

Η Εuronet έχει μακρόχρονη παρουσία στην Ελλάδα, πλέον των 25 ετών, εγκαθιστώντας και λειτουργώντας σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ΑΤΜ, εκτός τραπεζικών καταστημάτων (off site) στην χώρα που αριθμεί περισσότερα από 1.700 ΑΤΜ. Παράλληλα, δραστηριοποιείται και αναπτύσσει τον τομέα της Αποδοχής Πληρωμών και Εκκαθάρισης Συναλλαγών με την εμπορική ονομασία ‘epay’ με περισσότερα από 220.000 τερματικά POS και σημαντικά μερίδια αγοράς στο φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο.

Επιπρόσθετα, η Εuronet επεκτείνει με ταχείς ρυθμούς Δίκτυο Μεταφοράς Χρημάτων, με την επωνυμία Ria Money Transfer, που ήδη λειτουργεί με 2 ίδια καταστήματα λιανικής στο κέντρο της Αθήνας και αριθμεί περισσότερα από 200 σημεία εξυπηρέτησης στην Ελλάδα με δυνατότητα ανταπόκρισης σε περισσότερα από 540.000 σημεία εξυπηρέτησης παγκοσμίως. 

Επικοινωνία
POS/eCommerce

Εύρεση