Λιανική πώληση

Όλοι χρειάζονται μετρητά… κάντε την επιχείρησή σας το επίκεντρο

Γνωρίζατε ότι τα μετρητά εξακολουθούν να αποτελούν βασική επιλογή πληρωμής; Σήμερα οι καταναλωτές βασίζονται αποκλειστικά στα ΑΤΜ για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους σε μετρητά. Η τεχνολογία έχει εξελιχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το ΑΤΜ είναι πλέον κάτι περισσότερο από ένα μηχάνημα ανάληψης μετρητών και επαναπροσδιορίζει την αγορά των ΑΤΜ. Η Euronet EFT σας παρέχει την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που προσφέρει αυτό το νέο τοπίο των ΑΤΜ

Οι λύσεις ΑΤΜ μας έχουν αναπτυχθεί για να λειτουργούν για κάθε λιανοπωλητή… μικρές ή μεσαίες ή μεγάλες αλυσίδες πολλαπλών εγκαταστάσεων.

Τα ΑΤΜ μας βρίσκονται σε καταστήματα δώρων, εφημεριδοπωλεία, σούπερ μάρκετ, καταστήματα ψιλικών, φαρμακεία, εμπορικά κέντρα και πολλά άλλα.

ΜΙΚΡΟΊ ΚΑΙ ΜΕΣΑΊΟΙ ΛΙΑΝΟΠΩΛΗΤΈΣ

Προσφορά πρόσθετων υπηρεσιών στους πελάτες σας

Οι μικροί και μεσαίοι έμποροι λιανικής πώλησης είναι καθημερινοί μάρτυρες της δημοτικότητας των μετρητών μέσω της συνεχιζόμενης χρήσης τους από τους πελάτες τους. Ειδικά καθώς οι αγορές μικρότερων προϊόντων εξακολουθούν να γίνονται ως επί το πλείστον με μετρητά. Αυτά τα ΑΤΜ προσφέρουν στους πελάτες πολύτιμη πρόσβαση στα μετρητά τους και ενθαρρύνουν νέους καταναλωτές στην επιχείρησή σας, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα.

Με μικρό αποτύπωμα, τα ΑΤΜ μας μεγιστοποιούν κάθε ίντσα του επαγγελματικού χώρου. Οι λύσεις μας για τα ΑΤΜ πρόσοψης, τα ΑΤΜ εσωτερικού χώρου ή τα ΑΤΜ εξωτερικού χώρου προσαρμόζονται ξεχωριστά στο χώρο, τους περιορισμούς και τις απαιτήσεις σας, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που εγγυώνται μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία, τηρώντας παράλληλα αυστηρά πρότυπα.

Οφέλη για τον έμπορο:

 • Πρόσθετα έσοδα για την επιχείρησή σας
 • Προσέλκυση νέων πελατών στο κατάστημά σας
 • Πλήρης διαχείριση πλήρωσης και λειτουργίας από την Euronet EFT
 • Ευέλικτες λύσεις εγκατάστασης
 • Ελάχιστες απαιτήσεις χώρου
 • Δυνατότητες διαφήμισης ΑΤΜ
 • Κανένα κόστος

Τους βρήκαμε επαγγελματίες, αποτελεσματικούς και αξιόπιστους και τους συνιστούμε με χαρά!

Alan Murphy, MD at Garden Events Ltd.

ΛΙΑΝΟΠΩΛΗΤΈΣ ΚΑΙ ΑΛΥΣΊΔΕΣ ΜΕΓΆΛΗΣ ΚΛΊΜΑΚΑΣ

Τραπεζική αυτοεξυπηρέτηση στις εγκαταστάσεις σας

Οι λιανοπωλητές μεγάλης κλίμακας με ένα ή πολλά σημεία πώλησης επωφελούνται από την εγκατάσταση ενός ΑΤΜ στις εγκαταστάσεις τους. Οι λύσεις ΑΤΜ μας προσφέρουν αξιόπιστη, βολική και εύκολη πρόσβαση σε μετρητά σε ένα περιβάλλον που εμπιστεύονται οι πελάτες – το δικό σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα αυξημένες πωλήσεις και επαναλαμβανόμενους πελάτες που εμπιστεύονται την επιχείρησή σας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες! Παράλληλα με την τυπική ολοκληρωμένη πρόταση αξίας μας για την ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ, το λειτουργικό κόστος διαχείρισης μετρητών θα μειωθεί, επιτρέποντας στους υπαλλήλους σας να επικεντρωθούν στην κύρια λειτουργία τους – την εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Οφέλη για τον έμπορο:

 • Πρόσθετα έσοδα για την επιχείρησή σας
 • Προσέλκυση νέων πελατών στο κατάστημά σας
 • Αυξημένες δαπάνες των πελατών
 • Η Euronet EFT διαχειρίζεται πλήρως την πλήρωση και τη λειτουργία των ΑΤΜ.
 • Ευέλικτες λύσεις εγκατάστασης
 • Ελάχιστες απαιτήσεις χώρου
 • Δυνατότητες διαφήμισης ΑΤΜ

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗ

Προσφέροντας επιτόπια πρόσβαση σε μετρητά, οι πελάτες σας είναι πιθανό να παραμείνουν περισσότερο και να επωφεληθούν από τις εγκαταστάσεις σας.

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΚΟΜΒΟΙ

Οι επιτόπιες υπηρεσίες ΑΤΜ μας περιλαμβάνουν διανομή πολλαπλών νομισμάτων, δυναμική μετατροπή νομισμάτων, αναλήψεις χωρίς κάρτα, διαφήμιση ΑΤΜ και πολλά άλλα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Οι ειδικοί μας στις πωλήσεις θα συνεργαστούν μαζί σας για να βρουν την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας σε συνδυασμό με το ευρύ φάσμα υπηρεσιών μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Συμπληρώστε την ηλεκτρονική μας φόρμα και θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό.

Επικοινωνία
Για λύσεις ΑΤΜ

Εύρεση