Αεροδρόμια & ταξιδιωτικοί κόμβοι

Αναχωρώντας ή φτάνοντας- μετρητά είναι διαθέσιμα για όλους τους ταξιδιώτες

Τα μετρητά εξακολουθούν να αποτελούν βασική επιλογή πληρωμής για τους ταξιδιώτες, οπότε γιατί να μην προσφέρετε πρόσβαση σε μετρητά ακριβώς όταν τα χρειάζεστε με τα πολυλειτουργικά ΑΤΜ μας.

Είμαστε ο κορυφαίος διαχειριστής ΑΤΜ αεροδρομίων στην Ευρώπη, με πάνω από 600 ΑΤΜ σε 145 διεθνή αεροδρόμια, τα οποία μας εμπιστεύτηκαν για τη λειτουργική μας αριστεία και την ελκυστική πρόταση αξίας. Οι επιτόπιες υπηρεσίες ΑΤΜ μας περιλαμβάνουν διανομή πολλαπλών νομισμάτων, δυναμική μετατροπή νομισμάτων, αναλήψεις χωρίς κάρτα, διαφήμιση ΑΤΜ και πολλά άλλα.

Οφέλη για τα αεροδρόμια και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες:

  • Πρόταση υπηρεσιών από άκρη σε άκρη, συμπεριλαμβανομένης της ιδιοκτησίας, της εγκατάστασης, της λειτουργίας, της 24×7 εξυπηρέτησης και της επεξεργασίας συναλλαγών.
  • Πλήρης συμμόρφωση με τις κατευθυντήριες γραμμές των φορέων εκμετάλλευσης
  • Υπηρεσίες ΑΤΜ που προσφέρονται ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό με εξωχρηματιστηριακές υπηρεσίες γραφείου συναλλάγματος
  • Πρόσθετες ροές εσόδων
  • Αναλήψεις μετρητών σε πολλαπλά νομίσματα
  • Τελευταία τεχνολογία ΑΤΜ και χαρακτηριστικά ασφαλείας
  • Όλες οι διεθνείς κάρτες γίνονται δεκτές

Τα ΑΤΜ μας βρίσκονται σε αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, τερματικούς σταθμούς λεωφορείων και βασικούς ταξιδιωτικούς κόμβους.

This image has an empty alt attribute; its file name is UK-Airport-and-Travel-Hub-Page-Photo.jpg

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε επιλέξει την Euronet για την ανάπτυξη και λειτουργία των ΑΤΜ στα αεροδρόμιά μας, τόσο στην εναέρια όσο και στην επίγεια ζώνη. Η εκτεταμένη τεχνογνωσία, η εμπειρία, ο ισχυρός πελατοκεντρικός προσανατολισμός της ομάδας της Euronet είχαν ως αποτέλεσμα την ταχεία ανάπτυξη υπερσύγχρονων υπηρεσιών ΑΤΜ που εστιάζουν στη διαρκή διαθεσιμότητα και την παροχή σύγχρονων χρηματοοικονομικών προϊόντων προς όφελος των πελατών μας.


ANA – Aeroportos de Portugal

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗ

Προσφέροντας επιτόπια πρόσβαση σε μετρητά, οι πελάτες σας είναι πιθανό να παραμείνουν περισσότερο και να επωφεληθούν από τις εγκαταστάσεις σας.

ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

Οι λύσεις ΑΤΜ μας έχουν αναπτυχθεί για να λειτουργούν για κάθε λιανοπωλητή… μικρές ή μεσαίες ή μεγάλες αλυσίδες πολλαπλών εγκαταστάσεων.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Οι ειδικοί μας στις πωλήσεις θα συνεργαστούν μαζί σας για να βρουν την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας σε συνδυασμό με το ευρύ φάσμα υπηρεσιών μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Συμπληρώστε την ηλεκτρονική μας φόρμα και θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό.

Επικοινωνία
Για λύσεις ΑΤΜ

Εύρεση