Δήμοι

Προσφορά βολικής και ασφαλούς πρόσβασης σε μετρητά για όλους τους πολίτες

Η πρόσβαση σε μετρητά είναι μια πολύτιμη υπηρεσία που βοηθά την ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών και πιστεύουμε ότι πρέπει πάντα να προσφέρεται σε όλους η δυνατότητα επιλογής πληρωμής. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι τράπεζες αποσύρουν τις υπηρεσίες καταστημάτων και ΑΤΜ, οπότε στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τις τοπικές και αγροτικές κοινότητες ώστε να διασφαλίσουμε ότι υπάρχει ασφαλής και βολική πρόσβαση σε μετρητά για κάθε κάτοικο ή επισκέπτη.

Με το πρόγραμμά μας “ΑΤΜ στην κοινότητα”, μειώνουμε την ανάγκη των αγροτικών κοινοτήτων να ταξιδεύουν σε μεγαλύτερες πόλεις και κωμοπόλεις, παρέχοντας μια πολύτιμη υπηρεσία μετρητών, ακριβώς στο κέντρο της κοινότητάς σας.

Και επιπλέον, προσαρμόζουμε τα σχέδια των ΑΤΜ μας ώστε να σέβονται την περιβαλλοντική και πολιτιστική κληρονομιά των πόλεων και των κοινοτήτων που μας φιλοξενούν, και έχουμε συνεργαστεί με τους τοπικούς δήμους, τα τμήματα πολιτιστικής κληρονομιάς και τους τοπικούς καλλιτέχνες για να καταστήσουμε το ΑΤΜ όχι μόνο ένα βασικό χαρακτηριστικό, αλλά ένα έργο τέχνης! Θέλουμε τα ΑΤΜ μας να ξεχωρίζουν για όλους τους σωστούς λόγους. Σε περιοχές ιστορικής σημασίας, θα συνεργαστούμε σκληρά με τους δήμους και τις αρμόδιες υπηρεσίες για να διασφαλίσουμε ότι το ΑΤΜ όχι μόνο θα εγκατασταθεί με συμπάθεια προς την τοποθεσία, αλλά αν το ΑΤΜ αφαιρεθεί, θα επαναφέρουμε την τοποθεσία στην αρχική της κατάσταση.

Οφέλη για τον δήμο:

  • Πολύτιμη υπηρεσία για τους πολίτες και τους επισκέπτες σας
  • Επιλογή μεθόδου πληρωμής
  • Στήριξη της τοπικής οικονομίας
  • Αύξηση των δαπανών στις τοπικές επιχειρήσεις
  • Τέλος στις ερήμους μετρητών
  • Υποκατάστατο σε κλείσιμο τραπεζικού υποκαταστήματος
  • Θετική δημοσιότητα
  • Κοινοτικές ευκαιρίες διαφήμισης

Οι πολίτες μας εκτιμούν την ομαλή λειτουργία αυτής της υπηρεσίας και τα τέλη ανάληψης πλήρως συγκρίσιμα με όλα τα άλλα ΑΤΜ της αγοράς.

Mayor OF Becov u Mostu

ΠΕΛΑΤΗΣ

Οι λύσεις ΑΤΜ μας έχουν αναπτυχθεί για να λειτουργούν για πολλές επιχειρήσεις… μικρές ή μεσαίες ή μεγάλες αλυσίδες πολλαπλών εγκαταστάσεων.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Με την πρόταση αξίας ATM-as-a-Service, προσφέρουμε στις τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (ΧΙ) μια λύση για την αξιοποίηση της τεχνολογίας μας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Οι ειδικοί μας στις πωλήσεις θα συνεργαστούν μαζί σας για να βρουν την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας σε συνδυασμό με το ευρύ φάσμα υπηρεσιών μας.

Επικοινωνία
Για λύσεις ΑΤΜ

Εύρεση