Σχετικά με εμάς

Ενεργοποιούμε τις πληρωμές που φέρνουν κοντά επιχειρήσεις και καταναλωτές

Από το 1994, η Euronet EFT παρέχει ΑΤΜ με ανεξάρτητη διαχείριση σε όλο τον κόσμο. Από το πρώτο ΑΤΜ στην Ουγγαρία έχουμε αναπτυχθεί, αναπτύξει και επεκτείνει την προσφορά μας σε ΑΤΜ και τη δυνατότητα πληρωμών στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική. Σήμερα διαχειριζόμαστε μια περιουσία άνω των 50.000 ΑΤΜ που παρέχουν πρόσβαση σε μετρητά σε εκατομμύρια πελάτες κάθε χρόνο. Το ποικιλόμορφο χαρτοφυλάκιό μας σε ΑΤΜ μας επιτρέπει να παρέχουμε την απαραίτητη πρόσβαση σε μετρητά και υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων και καταναλωτών, συμπεριλαμβανομένων των αγροτικών και απομακρυσμένων κοινοτήτων.

Με τη μοναδική μας σχέση, η Euronet EFT έχει πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο πληρωμών της Euronet Worldwide και στην υπερσύγχρονη τεχνολογία REN. Αξιοποιώντας την τεχνολογία αυτή, μπορούμε να προσφέρουμε προσαρμοσμένες και καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρουν δυνατότητες φυσικών και ψηφιακών πληρωμών στα ΑΤΜ μας, όπως αναλήψεις μετρητών χωρίς κάρτα, καταθέσεις μετρητών, πληρωμές με κωδικό QR/barcode, μεταφορές χρημάτων, ψηφιακές δωροκάρτες, καθώς και δυνατότητες διανομής πολλαπλών νομισμάτων και δυναμικής μετατροπής νομισμάτων. Οι υπηρεσίες αυτές ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα και τις συμφωνίες με τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς.

Συνεργαζόμαστε επίσης με τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που θέλουν να διαχειριστούν τα δίκτυα ΑΤΜ τους αλλά και να επεκταθούν με περισσότερα σημεία πρόσβασης πελατών, προσφέροντας τη μοναδική μας τεχνολογία και τη λύση ATM-as-a-Service.

Η παγκόσμια οικογένεια της Euronet


Euronet Worldwide είναι πρωτοπόρος στον κλάδο της επεξεργασίας ασφαλών συναλλαγών και της ανάπτυξης τεχνολογιών πληρωμών αιχμής. Τα πολλαπλά παγκόσμια δίκτυά μας επεξεργάζονται δισεκατομμύρια συναλλαγές κάθε χρόνο.
ΔΕΛΤΙΕΣ ΤΥΠΟΥ

Ria Money Transfer (“Ria”) είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των μεταφορών χρημάτων, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε 507.000+ τοποθεσίες σε 160+ χώρες. Εκτός από τις υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων, η Ria προσφέρει εξαργύρωση επιταγών, πληρωμή λογαριασμών, ανταλλαγή συναλλάγματος και ψηφιακό προπληρωμένο περιεχόμενο σε επιλεγμένες αγορές.
FACEBOOK | TWITTER

epay είναι παγκόσμιος πάροχος προπληρωμένων προϊόντων και δίκτυο διανομής με δίκτυο λιανικής πώλησης περίπου 739.000 σημείων πώλησης σε περίπου 325.000 σημεία λιανικής πώλησης παγκοσμίως. Η epay βρίσκεται στην αιχμή της καινοτομίας σε λύσεις ηλεκτρονικών πληρωμών, συστήματα συλλογής μετρητών λιανικής.

Xe παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις διεθνών μεταφορών χρημάτων και διαχείρισης συναλλαγματικού κινδύνου (αντιστάθμιση κινδύνου). Η ομάδα των ειδικών της σε θέματα συναλλάγματος συνεργάζεται με βρετανικές επιχειρήσεις όλων των μεγεθών για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων τους σε θέματα συναλλάγματος.
BLOG

Dolphin Debit Access παρέχει στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μια πιο αποτελεσματική εναλλακτική λύση στην εσωτερική διαχείριση των ΑΤΜ. Παρέχει πλήρεις, ανέμελες υπηρεσίες δικτύου ΑΤΜ που καλύπτουν κάθε πτυχή της διαχείρισης των ΑΤΜ, από την προετοιμασία του χώρου και την προμήθεια εξοπλισμού έως τις ενημερώσεις του συστήματος και τη διαχείριση μετρητών.

Euronet Merchant Services παρέχει την ευκαιρία να προσφέρει στους πελάτες της ένα εξειδικευμένο φάσμα καινοτόμων υπηρεσιών, όπως αποδοχή καρτών, λύσεις DCC και επιστροφή φόρων. Διαθέτουν ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο πελατών που κυμαίνεται από ξενοδοχεία 5 αστέρων στο Λονδίνο μέχρι τις κορυφαίες μάρκες ρούχων και κοσμημάτων στον κόσμο.

Pure Commerce μέρος του ομίλου εταιρειών Euronet Worldwide Inc και είναι ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων fintech για τραπεζικούς και εμπορικούς συνεργάτες παγκοσμίως. Ειδικεύεται σε λύσεις πληρωμών FX και αποδοχής πολλαπλών νομισμάτων, καθώς και σε ενοποιήσεις πανκαναλικών συναλλαγών εμπόρων.

Innova Taxfree είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στις επιστροφές ΦΠΑ για ξένους τουρίστες. Η Innova έχει παρουσία σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, προσφέροντας υπηρεσίες Tax-free, μάρκετινγκ και επικοινωνίας. Οι υπηρεσίες της προσφέρουν στις μάρκες και στους λιανοπωλητές όλες τις διοικητικές και λογιστικές διαδικασίες που σχετίζονται με τις επιστροφές ΦΠΑ εντελώς δωρεάν.
NEA

Καριέρα στην Euronet EFT

Η εργασία στην Euronet EFT δεν προσφέρει απλώς μια θέση εργασίας, αλλά μια καριέρα σε έναν παγκόσμιο πάροχο πληρωμών που θέτει τους ανθρώπους στο επίκεντρο της επιχείρησής του. Θέλετε να ενταχθείτε σε μια ομάδα επαγγελματιών που παρέχει λύσεις ΑΤΜ σε εκατομμύρια ανθρώπους 365 ημέρες το χρόνο;

Είστε έτοιμοι να συνεισφέρετε την τεχνογνωσία σας σε μια επιχείρηση που βασίζεται στο επιχειρηματικό πνεύμα και όπου όλοι συμβάλλουν στην επιτυχία της; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε θέλουμε να σας ακούσουμε!

Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες καριέρας στην Euronet EFT.

Επικοινωνία
Για λύσεις ΑΤΜ

Εύρεση