Εγκαταστήστε ένα ΑΤΜ στην επιχείρησή σας
Εγκαταστήστε ένα ΑΤΜ στην επιχείρησή σας
Δεν υπάρχει ΑΤΜ στην περιοχή σας;
Δεν υπάρχει ΑΤΜ στην περιοχή σας;
Συνεργαστείτε με τον κορυφαίο πάροχο ΑΤΜ
Συνεργαστείτε με τον κορυφαίο πάροχο ΑΤΜ

Η εταιρία μας

Συνδέουμε επιχειρήσεις και καταναλωτές με εξελιγμένα συστήματα πληρωμών

Από το ξεκίνημά της στην Κεντρική Ευρώπη το 1994, η Euronet έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο δίκτυο με εκατομμύρια σημεία επαφής που εξυπηρετεί φυσικές και ψηφιακές πληρωμές σε πραγματικό χρόνο. Η εταιρία μας μεταφέρει πλέον χρήματα με όλους τους σύγχρονους τρόπους που απαιτούν για τη διευκόλυνσή τους καταναλωτές και επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα αυτοί οι τρόποι περιλαμβάνουν μεταφορές χρημάτων, επεξεργασία πιστωτικών/χρεωστικών συναλλαγών, δίκτυο ΑΤΜ, Σημεία Πώλησης, πληρωμές με κωδικό QR/barcode, ψηφιακές δωροκάρτες, υπηρεσίες συναλλάγματος και πολλά άλλα.

Με προϊόντα και υπηρεσίες σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές, η Euronet κάνει την συμετοχή στην Παγκόσμια Οικονομία ταχύτερη και ασφαλέστερη για όλους.

Δίκτυο

51,500+

ΑΤΜ

Επεξεργασία

10,4 Δις

Συναλλαγών

Εξυπηρέτηση

200

Χωρών

Εμπειρία

29+

Ετών

Η παγκόσμια οικογένεια της Euronet

Euronet Worldwide πρωτοπoρεί στην επεξεργασία ασφαλών συναλλαγών και την ανάπτυξη νέας τεχνολογίας πληρωμών. Το παγκόσμιο δίκτυό της εξυπηρετεί δισεκατομμύρια συναλλαγές κάθε χρόνο.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ria Money Transfer (“Ria”) πρωτοστατεί στον κλάδο των μεταφορών χρημάτων, προσφέροντας υπηρεσίες σε 507.000+ τοποθεσίες σε 160+ χώρες. Η Ria προσφέρει ακόμα εξαργύρωση επιταγών, πληρωμή λογαριασμών, ανταλλαγή συναλλάγματος και ψηφιακό προπληρωμένο περιεχόμενο σε επιλεγμένες αγορές.
FACEBOOK | TWITTER

epay είναι παγκόσμιος πάροχος προπληρωμένων προϊόντων και δίκτυο διανομής με δίκτυο λιανικής πώλησης περίπου 739.000 σημείων πώλησης σε περίπου 325.000 σημεία λιανικής πώλησης παγκοσμίως. Η epay βρίσκεται στην αιχμή της καινοτομίας σε λύσεις ηλεκτρονικών πληρωμών, συστήματα συλλογής μετρητών λιανικής.

Xe ειδικεύεται σε λύσεις για τη διεθνή μεταφορά χρημάτων και τη διαχείριση συναλλαγματικού κινδύνου (αντιστάθμιση κινδύνου). Συνεργάζεται με βρετανικές επιχειρήσεις όλων των μεγεθών για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων τους σε θέματα συναλλάγματος.
BLOG

Dolphin Debit Access παρέχει στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μια εναλλακτική λύση στην εσωτερική διαχείριση των ΑΤΜ. Προσφέρει πλήρη διαχειριση για το ΑΤΜ, από την προετοιμασία του χώρου και την προμήθεια εξοπλισμού έως τις ενημερώσεις του συστήματος και τη διαχείριση μετρητών.

Euronet Merchant Services προσφέρει στους πελάτες της ένα εξειδικευμένο φάσμα καινοτόμων υπηρεσιών, όπως αποδοχή καρτών, λύσεις DCC και επιστροφή φόρων. Διαθέτει εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο πελατών που περιλαμβάνει από ξενοδοχεία 5 αστέρων, μέχρι κορυφαίες εταιρίες ρούχων και κοσμημάτων στον κόσμο.

Pure Commerce μέρος του ομίλου εταιρειών Euronet Worldwide Inc και είναι ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων fintech για τραπεζικούς και εμπορικούς συνεργάτες παγκοσμίως. Ειδικεύεται σε λύσεις πληρωμών FX και αποδοχής πολλαπλών νομισμάτων, καθώς και σε ενοποιήσεις πανκαναλικών συναλλαγών εμπόρων.

Innova Taxfree ειδικεύεται στις επιστροφές ΦΠΑ για ξένους τουρίστες. Η Innova έχει παρουσία σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, προσφέροντας υπηρεσίες Tax-free, μάρκετινγκ και επικοινωνίας. Οι υπηρεσίες της προσφέρουν στις μάρκες και στους λιανοπωλητές όλες τις διοικητικές και λογιστικές διαδικασίες που σχετίζονται με τις επιστροφές ΦΠΑ εντελώς δωρεάν.
NEA

Καριέρα στην Euronet EFT;

Ενημερωθείτε για τις νέες θέσεις εργασίας στην εταιρία μας κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο!

Επικοινωνία
POS/eCommerce

Εύρεση