Λύσεις ATM για όλους

Οι λύσεις ΑΤΜ EFT της Euronet έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών τομέων και έχουν αναπτυχθεί για να ταιριάζουν στο περιβάλλον της επιχείρησής σας, εξυπηρετώντας εσάς και τις ανάγκες των πελατών σας για μετρητά.

Ως έμπορος της Euronet EFT ATM θα έχετε μια απρόσκοπτη εμπειρία, όπου θα αναλάβουμε την ευθύνη για:

  • Εγκατάσταση, συντήρηση και λειτουργική διαχείριση του ΑΤΜ
  • Προμήθεια, μεταφορά και συμπλήρωση μετρητών σε ΑΤΜ από την Euronet EFT και τους πιστοποιημένους συνεργάτες της
  • Αλληλεπίδραση και διοικητική διαχείριση με τις τοπικές αρχές
  • Έμπειρη, πολύγλωσση λειτουργία εξυπηρέτησης πελατών

Τα ΑΤΜ που προσφέρουμε έχουν σχεδιαστεί για να συνεργάζονται με μεγάλες ή μικρές επιχειρήσεις, και όποιος τύπος ΑΤΜ και αν σας προσφερθεί, θα διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ενημερωμένο λογισμικό και κορυφαίες λειτουργίες, όπως αναγνώστες καρτών DIP (που διασφαλίζουν την προστασία από την υποκλοπή καρτών) και δυνατότητες ανέπαφων συναλλαγών.

Τα ΑΤΜ μας βρίσκονται σε διάφορους εμπορικούς τομείς, από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις λιανικής πώλησης έως μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης, σε εμπορικά κέντρα, σούπερ μάρκετ, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικούς κόμβους όπως αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και λιμάνια. Λειτουργούμε επίσης στα κέντρα των πόλεων και συνεργαζόμαστε με τους τοπικούς δήμους για την παροχή υπηρεσιών ΑΤΜ σε πιο απομακρυσμένες και αγροτικές περιοχές όπου οι τράπεζες καταργούν ή κλείνουν τις δραστηριότητές τους.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Με την πρόταση αξίας ATM-as-a-Service, προσφέρουμε στις τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (ΧΙ) μια λύση για την αξιοποίηση της τεχνολογίας μας.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗ

Προσφέροντας επιτόπια πρόσβαση σε μετρητά, οι πελάτες σας είναι πιθανό να παραμείνουν περισσότερο και να επωφεληθούν από τις εγκαταστάσεις σας.

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΚΟΜΒΟΙ

Οι επιτόπιες υπηρεσίες ΑΤΜ μας περιλαμβάνουν διανομή πολλαπλών νομισμάτων, δυναμική μετατροπή νομισμάτων, αναλήψεις χωρίς κάρτα, διαφήμιση ΑΤΜ και πολλά άλλα.

ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

Οι λύσεις ΑΤΜ μας έχουν αναπτυχθεί για να λειτουργούν για κάθε λιανοπωλητή… μικρές ή μεσαίες ή μεγάλες αλυσίδες πολλαπλών εγκαταστάσεων.

Επικοινωνία
Για λύσεις ΑΤΜ

Εύρεση